Schoolreis bus verhuur Châtelet


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Châtelet

Gelegen in de provincie Henegouwen, is het stadje Châtelet gelegen. Het gaat er nu veel rustiger aan toe dan in het verleden, met name de periode van de Waalse industrialisatie. Ook de rijke historie mag niet vergeten worden en is daar nog veel van terug te vinden in en rond de stad. Voor de kinderen is het altijd leuk om gelijk een uitleg te krijgen over wat er zich allemaal heeft afgespeeld en kan er zo ook ingegaan worden op de lessen van school. Schoolreis bus huren Châtelet is helemaal niet ingewikkeld wanneer er via Ikwileengoedkopebushuren.be een offerte wordt opgevraagd. Zelfs dubbeldekker huren voor schoolreis in Châtelet zal geen probleem vormen en kunnen daarmee een flink aantal kinderen en hun bagage mee. Dat is namelijk bij elk schoolreisje wel het geval en mag het geen beperkende factor zijn.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Een heus kasteel bezoeken

Dat kan gezegd worden van Château de Monceau en stamt die uit de 17de eeuw. Er gaat een boeiende geschiedenis achter schuil en is veel daarvan nog terug te vinden in de indrukwekkende architectuur. Met een meer ambachtelijke achtergrond, is het Pottenbakkershuis Maison de la Poterie. Daar wordt er uitgebreid ingegaan op de technieken die er allemaal beheerst worden door de pottenbakkers en is het altijd boeiend om te zien hoe van een klomp klei een prachtige pot wordt vervaardigd. De kunstliefhebbers onder de kinderen zullen een bezoek aan het Geboortehuis Magritte zeker op prijs stellen. Die bevindt zich voor het grootste deel nog in zijn originele staat en is het ook in deze woning dat hij zijn schilderkunsten begon te ontwikkelen. Met partybus voor schooluitje in Châtelet zijn de bovengenoemde bestemmingen gauw te bereiken en kan er invulling gegeven worden aan vol dagschema. Zelfs tijdens de rit kunnen de begeleiders het nodige uitleggen omdat de bussen met chauffeurs komen en er verder dus geen omkijken meer naar is.

Ook voor het plannen van een kort uitstapje

Daar is er soms ook de behoefte naar en wordt het mogelijk gemaakt door huur een midibus voor schooluitstapje. Niet alleen is zo een bus snel gereserveerd via Ikwileengoedkopebushuren.be, maar zullen ook de huurkosten reuze meevallen. Geschikt voor kleine groepen, maar wel een aparte ervaring biedend, is bezoeken van de Airspace Indoor Skydiving simulator. In dit centrum bevindt zich een freefall simulator waar de situatie wordt nagebootst en kunnen zelfs kinderen vanaf 4 jaar van genieten. Het is wel belangrijk om van tevoren de nodige reserveringen te plaatsen en krijgen de deelnemers na afloop een speciaal certificaat. Dat zal op de kinderen een blijvende indruk maken en zal partybus voor schooluitje in Châtelet de ideale manier zijn om naar de Airspace Indoor Skydiving simulator te rijden. Die bevindt zich namelijk iets buiten het centrum en is het een goed idee om de reis te combineren met de bezienswaardigheden in het centrum van Châtelet. Vraag bij Ikwileengoedkopebushuren.be ook naar de mogelijkheden om een bus met chauffeur te huren. Zo kan de reis tot in de details gepland worden en zullen de kinderen er een onvergetelijke tijd beleven.