Schoolreis bus verhuur Brussel


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Brussel

Brussel bevat een omgeving waar iedere leerling zich prima kan vermaken tijdens een schooluitje. Een ontspannen schooluitje bereikt u met een goede schoolbus waarin de hele klas zo comfortabel mogelijk in kan reizen. Een schoolreis bus huren Brussel is dan ook onmisbaar voor een schoolreis waar iedereen blij van wordt. U heeft vele opties als het om het huren van een bus gaat. Zo kunt u uw leerlingen laten vervoeren in een grote dubbeldekker bus, partybus, compacte midibus of comfortabele toeringcar. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige grote stad Brussel met al zijn monumenten, uitgaansgelegenheden, historie, cultuur en winkelcentra. Maar ook in de omgeving van Brussel zijn tal van schooluitjes te beleven. Ga bijvoorbeeld net even buiten de bruisende stad naar het rustige Zoniënwoud in Tervuren. Dit grote oude mystieke bos heeft een Afrikaans museum. Naast een leuke ervaring is dit ook heel leerzaam voor leerlingen. In het Koninklijk museum van midden Afrika kunnen leerlingen kennis maken met opgezette wilde Afrikaanse dieren en alles leren over Afrika.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Bus huren in Brussel en omgeving

Gaat u met een flinke klas op schoolreisje? Een dubbeldekker huren voor schoolreis in Brussel is dan een mogelijkheid. De dubbeldekker brengt de scholieren naar elke bezienswaardigheid en heeft enorm veel ruimte voor alles wat de kinderen meenemen op schoolreis. Kinderen kunnen ook zelf kiezen of ze bovenin de bus willen zitten met een leuk uitzicht. De bus is hoog, maar wel enorm comfortabel voor grote groepen. Een partybus voor schooluitje in Brussel is een uniek plan om feestjes of een schoolgala te bezoeken. De partybus is een hele bijzondere bus die je niet vaak ziet. De bus heeft namelijk alles om als discotheek te dienen. Een partybus is een mooie start van een schoolreisje als u met de kinderen een festival in de omgeving van Brussel bezoekt. Denk aan het Brussels Summer Festival BSF. De scholieren kunnen hier live kennismaken met hun favoriete artiesten. De partybus kan alvast hun favoriete nummers draaien. De kinderen genieten van een dansvloer, rookeffecten, lichtshows en een perfecte geluidsinstallatie. Maak er een VIP uitje van met de extra elegante VIP partybus. Hierin kiest u voor catering zoals koude dranken waarvan leerlingen onbeperkt gebruik kunnen maken. Wilt u het wat eenvoudiger en rustiger aandoen? Huur een midibus voor schooluitstapje voor ongeveer 20 personen.

Het huren van een schoolbus in Brussel

U kiest de bus van uw wens via Ikwileengoedkopebushuren.be. U krijgt altijd een chauffeur en alles wordt tijdens de reis zo gemakkelijk mogelijk voor u en uw klas gemaakt. U kiest de datum waarop u wenst te vertrekken. Kies voor een enkele reis of retour met het type bus waarnaar uw voorkeur uitgaat. De bus zal exact op tijd zijn. De chauffeur helpt iedereen op een gastvrije manier om zijn bagage aan boord in te laden. Uiteraard kunt u ook meerdere bestemmingen boeken met de bus van uw voorkeur. U kunt bijvoorbeeld de stad Brussel bezoeken en daarna naar een herberg gaan in de buurt van Brussel. De bus zal naar elke gewenste locatie rijden en u ook altijd weer ophalen voor de deur.

Offerte aanvragen schoolreis bus verhuur Brussel!