Schoolreis bus verhuur Antwerpen


Offerteaanvraag

Schoolreis bus huren Antwerpen

In het noorden van België ligt de stad Antwerpen, tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het heeft een groot havengebied, de op één na grootste van Europa. Ook staat Antwerpen bekend om de diamanthandel. Antwerpen is een grote stad en heeft daardoor genoeg bezienswaardigheden voor een schoolreis bus huren Antwerpen. Bij Ikwileengoedkopebushuren.be zijn er verschillende opties met betrekking tot het huren van een bus.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Huren van een bus

U kunt een partybus voor schooluitje in Antwerpen huren, dit is een heel speciaal bus vervoer met rookmachines, een DJ-booth en natuurlijk muziek. Zeker voor een schoolreisje is dit type bus zeer geschikt. Of huur een midibus voor schooluitstapje, welke geschikt is voor zo’n 27 tot 35 personen. Daarnaast kunt u ook een dubbeldekker huren voor schoolreis in Antwerpen, mocht u met een grote groep reizen. Deze bus is namelijk geschikt voor maar liefst 90 personen. Bent u er nog niet uit welk type bus geschikt is voor uw schoolreisje? Dan kunt u meerdere busoffertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen Vul nu het busofferte aanvraag formulier in.

Dierentuinen en pretparken

Als u voor het eerst naar de stad Antwerpen reist, is het lastig om te kiezen welke bezienswaardigheden echt de moeite waard zijn. Hieronder vindt u enkele opties:

Uitje naar Pakawi Park in Balen

Dit is een dierentuin in het plaatsje Olmen, tot 2019 stond deze dierentuin dan ook bekend als de Olmense Zoo. Er leven verschillende diersoorten, maar de dierentuin is gespecialiseerd in katachtigen. Zo kun je er onder anderen leeuwen, tijgers, panters en poema’s tegenkomen.

Pretpark Bobbejaanland in Lichtaart

Genoemd naar zijn oprichter Bobbejaan Schoepen is dit Bobbejaanland attractiepark, met als oorspronkelijk thema het wilde westen. Het park heeft verschillende soorten attracties en is geschikt voor jong en oud. Voor de echte durfals zijn er verschillende achtbanen en voor de angsthazen zijn er ook minder snelle attracties. Er bevindt zich ook een overdekt speelland voor de kleintjes.

Schoolreis naar ZOO Antwerpen

Nog een dierentuin op de lijst, maar toch weer heel anders dan het Pakawi Park. De ZOO in Antwerpen is één van de oudste dierentuinen in Antwerpen en stamt uit de 19e eeuw. Een bezoek aan deze dierentuin is dus ook heel cultureel en leerzaam. Tijdens dit bezoek mag een wandeling tussen de gorilla’s en chimpansees in de Mensapen Vallei niet ontbreken.

Indoor attractiepark Mega Speelstad in Lille

Voor een actiever schooluitje kunt u naar dit indoor attractiepark gaan. Het heeft een enorme binnenspeeltuin, wat erg leuk is voor de wat jongeren kinderen. Er zijn onder andere drie reuze ballenbaden om in te spelen, trampolines, botsauto’s en nog veel meer.

Plopsa Station in Antwerpen

Wie is er niet groot geworden met de Belgische figuren van Studio 100, zoals Kabouter Plop en K3. Het attractiepark heeft allerlei thema-attracties, veelal herkenbaar voor de jongeren. Vanaf de opening zijn de attracties op basis van Belgische striphelden, zoals De Smurfen en Suske en Wiske. Het pretpark is gelegen in het Centraal Station van Antwerpen.