Touringcar huren Tsjechië


Offerteaanvraag

Busreizen Tsjechië

Wilt u een busreis naar Tjechië maken, om daar rond te rijden en te genieten van de diversiteit van het land? Een combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis zorgt ervoor dat Tsjechië een perfecte vakantiebestemming is. Rijd met de touringcar naar de stad Karlovy Vary, wat aan de voet ligt van het vulkanische Ertsgebergte. Het heeft twaalf warmwaterbronnen en deze leveren badwater aan spa’s en daarnaast ook heilzaam drinkwater. Over het bronwater, wat zout- en zwavelhoudend is, wordt gezegd dat het geneeskrachtig werkt voor de spijsvertering en stofwisseling. Een van de bekendste kuuroorden van Europa is Karlovy Vary. Wilt u een mooie wandeling maken door een nationaal park? Ga dan naar Nationaal Park Boheems Zwitserland, welke aan de grens met Duitsland ligt. In dit park komt u dichte bossen tegen, maar ook surrealistische rotspartijen en diepe valleien. ‘Na zdraví’ zeggen de Tsjechen als ze proosten. Het is een echt bierland, dus een bezoekje aan een brouwerij mag niet ontbreken. In de plaats Pilsen, zit de Pilsner Urquell-brouwerij, waar u met de groep deel kunt nemen aan een rondleiding. Leer meer over de brouwmethodes en proef tot slot een ongefilterde Pilsner Urquell.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Pražský hrad

De historische binnenstad van de hoofdstad van Tsjechië, Praag, is uitermate geschikt voor een dagtocht of stedentrip naar Tjechië. Het is rijk aan kunst, cultuur en historische gebouwen, hierom heeft UNESCO de gehele stadskern op de werelderfgoedlijst gezet. Wilt u een prachtig uitzicht over de stad Praag ervaren? Beklim dan de Praagse Burcht, Pražský hrad, welke gelegen is op een berg. De rivier de Moldau loopt door Praag, waardoor er ook diverse bruggen te vinden zijn. Deze zijn veelal prachtig versierd. Zo is de Karelsbrug versierd met heiligenbeelden en alleen toegankelijk voor wandelaars. Op de brug is het altijd gezellig druk en staan er straatartiesten en kunstenaars. Ook het 11e-eeuwse Oude Stadsplein trekt veel bekijks. Het Oude Stadhuis heeft een astronomische klok, welke naast de tijd ook de dagen, sterrentijd en de stand van de zon en maan aangeeft. Gaat u tijdens een vrijgezellenfeestje een weekendje naar Praag met vriendinnen? Ga dan uitgebreid winkelen bij het warenhuis Palladium. Er zijn verschillende verdiepingen met ruim tweehonderd winkels. In de autovrije winkelstraat ‘Na Prikope’ zitten allerlei internationale winkelketens. Kijk als u door deze straat loopt ook geregeld even omhoog naar de bijzondere barokgevels. Kies voor deze gelegenheid voor een partybus of midibus.

Feest tijdens de busrit

De midibus is geschikt voor een groep van 27 tot 35 personen. Deze bus is, doordat het wat kleiner is, een stuk wendbaarder dan andere touringcars. Ideaal dus als u naar moeilijk bereikbare plekken reist. Met de partybus maakt u een groot feest tijdens de busrit naar Tsjechië. Dit type vervoer beschikt over een goede geluidsinstallatie, een DJ-booth, rookmachines en een lasershow. Wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be voor een vakantie of uitstapje met de bus? Vul dan nu eenvoudig één keer een offerteformulier in. U ontvangt na het aanvragen hiervan een e-mail met meerdere bus offertes met uw genoemde eisenpakket. Uit de aanbiedingen kunt u vervolgens een keuze maken. Het aanvragen van de bus offertes is gratis en geheel vrijblijvend.


Offerte aanvragen vakantiereis Tsjechië