Touringcar huren Spanje


Offerteaanvraag

Busreizen Spanje

Denkt u erover na om een busreis naar Spanje te maken, maar wilt u eerst nog meer informatie krijgen over de te huren bussen én de bezienswaardigheden van Spanje? Lees dan snel verder voor tips over het land en de verschillende bussen die wij verhuren. Spanje is ideaal als u met een groep actieve uitstapjes, culturele activiteiten en een rustdag aan het strand wilt combineren. Bij Ikwileengoedkopebushuren.be hebben we verschillende bussen waar u uit kunt kiezen. Denk aan een minibus, dubbeldekker bus, partybus of midibus. Alle bussen huurt u inclusief chauffeur en zijn van bijna alle gemakken voorzien. Kies voor een minibus als u met een kleine groep reist, deze is namelijk geschikt voor maximaal 20 personen. Met een iets grotere groep, kunt u de midibus huren. De dubbeldekker bus is geschikt voor groepen tot wel 90 personen. Kortom, voor een vakantie of uitstapje met de bus kunt u bij ons terecht!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Antoni Gaudì

Er zijn ontzettend veel steden welke leuk zijn voor een dagtocht of stedentrip naar Spanje. Denk bijvoorbeeld aan: Barcelona, Madrid, Sevilla, Granada en Valencia. Wij nemen u mee naar de hoogtepunten van de twee grootste steden. Misschien wel de bekendste van allemaal en tevens de hoofdstad van Spanje is Barcelona. Veel in deze stad staat in het teken van de kunstenaar Antoni Gaudì. Bezoek de heilige kathedraal genaamd de Sagrada Familia, welke is ontworpen door Gaudì. Het beroemde Park Güell heeft bijzondere mozaïeken bankjes en een mozaïeken salamander, wederom ontworpen door Antoni Gaudì. Tot slot kunt u een rondleiding volgen in het voetbalstadion van FC Barcelona, Camp Nou. In Madrid bezoekt u het koninklijk paleis van de Koning van Spanje, Felipe VI. U kunt aan een rondleiding meedoen door het Palacio Real, waar u een deel van de kamers van het barokke paleis kunt bezichtigen. Voor een cultureel uitstapje bezoekt u het Prado museum, met een collectie schilderijen uit de 14e tot 19e eeuw gemaakt door Spaanse schilders.

Costa del Sol

Als u met een groep een reis naar Spanje gaat maken, kunt u ervoor kiezen langs alle grote steden te rijden. Ook is het leuk om langs een van de prachtige kustgebieden te rijden. De Costa del Sol, ook wel de zonnekust genoemd, ligt aan de Middellandse Zee en heeft talloze levendige badplaatsen en gezellige, historische centra. Aan de Atlantische Oceaan ligt de Costa de la Luz, waar witte zandstranden te vinden zijn, maar ook het nationale park Doñana. Een bezoek aan dit park is uitermate geschikt tijdens uw groepsreis, waar u aan een rondleiding kunt meedoen. Het is een van de belangrijkste beschermde gebieden van Andalusië en er zijn verschillende zoogdieren te spotten, zoals het edelhert en het wild zwijn. U kunt een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be als u toe bent aan een vakantie. Gaat u op reis met een groepsreis, of misschien wel als vrijgezellenfeest? Alles is mogelijk en er is voor elke groep een geschikte bus te huur. Voordat u een keuze maakt uit een van de bussen, kunt u eenmalig het offerteformulier invullen. Hierna ontvangt u een e-mail met de mogelijkheden, waar u zelf een keuze uit kunt maken.


Offerte aanvragen vakantiereis Spanje