Touringcar huren Servië


Offerteaanvraag

Busreizen Servië

Wilt u een busreis naar Servië maken, dan bent u bij Ikwileengoedkopebushuren.be aan het juiste adres! Het hart van het oude Joegoslavië is uitermate geschikt voor een rondreis langs de mooie natuur en historische steden. Voor een dagtocht of stedentrip naar Servië is de hoofdstad Belgrado de perfecte locatie. In deze stad kruisen de rivieren de Donau en de Sava, waar u met de groep een boottocht op kan maken. Kies bijvoorbeeld voor een sightseeing tour tijdens zonsondergang. Dit zorgt voor prachtige uitzichten en is een leuke groepsactiviteit. Een van de populairste locaties in Belgrado is een tweeduizend jaar oud fort: de Kalemegdan. Bent u op reis met een sportieve groep vrienden? Beklim dan zeker de Toren van de Despoot, waarna jullie een prachtig uitzicht zullen hebben. Bij het oude fort is een legermuseum te bezoeken en ook de wijk Skadarlija is een bezoekje waard. Het is het centrum voor kunst en cultuur, er zijn dan ook vele kunstgalerijen gevestigd.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

 

Natuurgebieden van Servië

Als u een vakantie of uitstapje met de bus gaat maken is het verstandig om van te voren de route uit te stippelen. Er zijn meerdere locaties in Servië die zeker de moeite waard zijn om een bezoekje aan te brengen. Đavolja Varoš is een beeldschoon natuurgebied in Zuid-Servië, waar u allerlei rotsformaties kunt bewonderen. Deze plek wordt ook wel de Duivelsstad genoemd en naast de vele rotsen vindt u er ook natuurlijke bronnen met helder water. Rijd vervolgens het binnenland in en neem een kijkje bij het Studencia Klooster. Dit is een van de grootste Orthodoxe kloosters in Servië en in de kerken staan talloze schilderijen en beelden. Daarnaast kunt u er het een en ander leren over de middeleeuwse tijd in het land. Tot slot kunt u in het westen, aan de grens met Bosnië, een bezoek brengen aan Nationaal Park Tara. Hier kunt u prachtig wandelen, het landschap bestaat hier uit uitgestrekte meren, hoge bergen en dichte bossen. De hoogste bergtop is de Mount Zvijezda met 1673 meter. Tevens kunt u zwarte beren, wolven en gieren spotten in dit natuurgebied.

Partybus, dubbeldekker bus of minibus

Wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be maar wilt u eerst nog meer informatie over de soorten bussen die wij verhuren? Er is onder andere een dubbeldekker bus, partybus, midibus of minibus te huur. U huurt alle bussen inclusief chauffeur, maar welke bus geschikt is voor uw groep is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort uitstapje. Tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is een partybus een goede keus, in deze bussen zijn alle benodigdheden aanwezig om van de busreis een groot feest te maken. Met een hele grote groep is de dubbeldekker bus geschikt, hier passen maar liefst 90 personen in. De midi- en minibus zijn voor kleinere groepen te huur, in de midibus passen namelijk 27 tot 35 personen en in de minibus maximaal 20. Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit de bussen, dan kunt u eenmalig een offerteformulier invullen op onze site. Hierna ontvangt u per e-mail een overzicht van bus offertes die voldoen aan uw gestelde eisen. Maak een keus uit de aanbiedingen en de voorbereidingen voor de busreis kunnen beginnen!


Offerte aanvragen vakantiereis Servië