Touringcar huren Polen


Offerteaanvraag

Busreizen Polen

Wilt u een vakantie of uitstapje met de bus maken én wilt u dat dit een culturele en historische reis wordt? Kies dan voor Polen, gelegen in Midden-Europa. Om uw reis naar Polen gemakkelijker te maken, kunt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be. Het fijne hieraan is dat u een bus huurt inclusief chauffeur, daarnaast kunt u altijd zelf bepalen wanneer, waar en hoe laat u opgehaald of weggebracht wilt worden. U hoeft niet met zware koffers naar het vliegveld of treinstation te sjouwen, wat een hoop frustraties kan schelen. Het is een veilige manier van reizen, maar ook goedkoop. Als u met een grote groep een reis wilt maken, hoeft er eenmalig voor de bus betaald te worden in plaats van meerdere treinkaartjes of benzine voor meerdere auto’s. Bij ons kunt u een keuze maken uit onder andere een midibus, partybus, dubbeldekkerbus of minibus. De keuze is geheel afhankelijk van uw eisen en groepsgrootte.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

 

Tweede Wereldoorlog

Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Polen is het concentratiekamp Auschwitz. Het ligt in de buurt van de hoofdstad Krakau en vele mensen vanuit de hele wereld komen naar Polen om hier een bezoek aan te brengen. Auschwitz is een verzamelnaam voor meerdere concentratie- en vernietigingskampen die in de Tweede Wereldoorlog werden gebruikt. Zo is er het concentratiekamp Auschwitz I, wat als eerste werd ingericht. Het vernietigingskamp staat ook wel bekend als Birkenau. U kunt een tour boeken om met een gids door het voormalig concentratiekamp te lopen, terwijl de gids meer vertelt over de geschiedenis van het kamp. Wilt u een dagtocht of stedentrip naar Polen maken? Combineer dan een bezoek aan Auschwitz met een bezoek aan de stad Krakau. Hier kunt u naar de Rynek Glowny gaan, dit middeleeuwse plein is het hart van Krakau. Breng daarna een bezoek aan de Joodse wijk, bekend uit de oorlogsfilm Schindler’s List.

Rondreis door Polen

Wilt u een busreis naar Polen maken, vergeet dan zeker de steden Gdańsk, Warschau en Krakau niet. Krakau hebben we al eerder genoemd om te bezoeken tijdens een dagtocht of stedentrip, maar ook tijdens een rondreis door Polen mag het niet ontbreken. In Gdańsk kunt u de Mariakerk beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad. Het schiereiland de Westerplatte heeft een rijke geschiedenis. Hier vond de eerste Duitse invasie plaats, er zijn dan ook allerlei ruïnes en barakken te bezichtigen. De stad Warschau is grotendeels verwoest in de Tweede Wereldoorlog, maar het is weer helemaal opgebouwd naar een gezellige, levendige stad. In het oude centrum vindt u de wijk Stare Miasto, waar er veel gebouwen met verschillende bouwstijlen te vinden zijn. Om de dag af te sluiten brengt u een bezoek aan het oude marktplein, Rynek Stratego Miasta. Hier staan talloze kleurrijke huisjes en ook zijn er een hoop terrasjes te vinden om lekker een hapje te gaan eten.

Bent u enthousiast geworden om met een bus op reis te gaan naar Polen? Vul dan bij Ikwileengoedkopebushuren.be eenmalig een offerteformulier in. Hierna ontvangt u per mail meerdere bus offertes waaruit u een keuze kunt maken. Het aanvragen hiervan is gratis en geheel vrijblijvend.


Offerte aanvragen vakantiereis Polen