Touringcar huren Litouwen


Offerteaanvraag

Busreizen Litouwen

Naast Letland en Estland behoort Litouwen tot de Baltische Staten. Het is een land wat weinig bezocht wordt door toeristen, waardoor u er echt kan genieten van uw vakantie en de rust. Wilt u een busreis naar Litouwen maken, maar weet u nog niet veel van dit prachtige land? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de bezienswaardigheden en ook welke diensten Ikwileengoedkopebushuren.be aanbied. Afhankelijk met hoeveel mensen u Litouwen wilt bezoeken, zijn er verschillende types bussen te huur. Zo hebben wij een dubbeldekker bus of minibus te huur, voor als u met een hele grote of juiste hele kleine groep wilt reizen. De dubbeldekker bus is namelijk geschikt voor negentig personen en wordt, net als alle andere bussen, verhuurd inclusief chauffeur. De minibus is geschikt voor een groep tot twintig personen. Naast deze twee opties kunt u onder andere ook een partybus, midibus of touringcar huren.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De Poort van Morgenrood

Voor een dagtocht of stedentrip naar Litouwen is een bezoekje aan de hoofdstad Vilnius echt de moeite waard. Vilnius heeft een gezellig, historisch centrum met knusse pleintjes en straatjes en het is gelegen aan de rivier de Neris. Als u tijdens een vakantie, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje de hoofdstad bezoekt, wilt u vast verschillende activiteiten doen. Kom de stad binnen via een eeuwenoude stadspoort: de Poort van Morgenrood. Hier zijn vele kunstwerken en beeldhouwwerken te bezichtigen. Voor een historisch uitje zijn er musea welke een bezoek zeker waard zijn. Zo is er een KGB museum en een Nationaal Museum van Litouwen, waar u van alles te weten kunt komen over de geschiedenis van het land. Ook zijn er ruim honderd kerken te bezoeken in de stad. De bekendste is de St Anna Kerk, een prachtig versierde Gotische kerk. Om de dagtocht of stedentrip af te sluiten kunt u rond Gedimino Prospektas, het middelpunt van de stad, heerlijk eten bij diverse restaurants.

Nationale parken

Als u een vakantie of uitstapje met de bus wilt maken, kunt u in Litouwen langs verschillende hoogtepunten rijden. Houdt u van de natuur, dan kunt u een keuze maken uit een van de vijf nationale parken die het land rijk is. De bekendste is het Nationaal Park Trakai, welke zich uitstrekt rond het Trakai kasteel. Er liggen vele bossen, meren en kerken omheen en u kunt er het een en ander leren over Litouwen. Rijd daarna door naar de Kuršių Nerija, ook wel de Koerse Schoorwal genoemd, waar u zich gedeeltelijk op Russisch en Litouws grondgebied bevindt. De Koerse Schoorwal is een landtong, een smal stuk land dat uitsteekt in een zee en staat bekend om de ongerepte natuur. Ook kunt u nog de kruisheuvel bij Siauliai, het openluchtmuseum Gruto Parkas en het Nationaal Park Aukštaitija bezoeken. Bent u erover uit en wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be? Vul dan nu het offerteformulier in, waarna u per e-mail meerdere bus offertes ontvangt. Deze offertes voldoen aan uw genoemde eisen, tevens is het aanvragen hiervan gratis en vrijblijvend. Hierna kunt u samen met de groep waarmee u gaat reizen een keuze maken uit de aanbiedingen.
Offerte aanvragen vakantiereis Litouwen!