Touringcar huren Letland


Offerteaanvraag

Busreizen Letland

Onder de Baltische staten vallen de landen aan de oostkust van de Oostzee, namelijk: Estland, Letland en Litouwen. Letland wordt de laatste tijd steeds populairder onder toeristen en dit is niet voor niks. Het beschikt over prachtige natuur, gezellige kustplaatsjes en een bruisende en culturele hoofdstad. Wilt u een busreis naar Letland maken, dan mag u de volgende steden en bezienswaardigheden niet missen! De hoofdstad van dit veelzijdige land is Riga, wat uitermate geschikt is voor een voor een dagtocht of stedentrip naar Letland. Het historische centrum heeft een plekje bemachtigd op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In het centrum staan talloze gebouwen welke uit de Middeleeuwen stammen. Gaat u tijdens een stedentrip naar Riga met een groep vrienden, een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Breng dan een bezoek aan de centrale markt, wat altijd gezellig druk is en waar u heerlijk plaatselijk eten kunt kopen. Daarnaast is de indrukwekkende kathedraal ‘Dom van Riga’ een bezoekje waard. Het is zowel van binnen als buiten te bekijken. Sluit het weekendje af met een bezoek aan een van de musea van Riga, bijvoorbeeld het Oorlogsmuseum of het Lets etnografisch openluchtmuseum. Bij het laatstgenoemde museum leert u over het leven in Letland van de afgelopen tijd.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

 

Muurschilderingen uit de 17e eeuw

Ook tijdens een vakantie of uitstapje met de bus mag een bezoek aan de hoofdstad Riga niet ontbreken. Rijd daarna met de bus door naar het Rundāle paleis, wat ten zuiden ligt van Riga. Binnenin is een museum gevestigd waar u kunt leren over de geschiedenis van het paleis, wat stamt uit de 18e eeuw. Het grootste nationaal park van Letland is Park Gauja. Het beslaat het stroomgebied van de Letse rivier Gauja en is daarnaast erg groen met diverse bossen, rotsen en meren. In dit gebied kunt u diverse vogelsoorten spotten en voor de actieve groepen zijn er kano- of kajak tochten te maken. De Gūtmans-grot is een echte must-see, met muurschilderingen uit de 17e eeuw. Het kustplaatsje Liepāja is een mooie toevoeging aan uw rondreis door Letland. Het is een havenstad, het heeft dus gezellige havens en het oude centrum staat vol met sfeervolle houten huisjes. De militaire wijk Karosta is ook een bezoek waard. Hier is een gevangenis gevestigd, welke u kunt bezoeken om zo een idee te krijgen van het zware gevangenisleven in Liepāja. Kortom, rondom Riga zijn er verschillende bezienswaardigheden welke perfect zijn om te bezoeken tijdens een bustour door dit gebied.

Verschillende types bussen

Wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be om een prachtige reis door Letland te kunnen maken? Er zijn verschillende types bussen te huur, zo kunt u onder andere kiezen uit een midibus, partybus, dubbeldekkerbus of minibus. Elke bus heeft zijn eigen pluspunten, daarnaast is het afhankelijk van de groepsgrootte welke bus voor uw groep geschikt is. Om gemakkelijk een keuze te maken, kunt u heel eenvoudig op onze site een offerteformulier invullen, wat gratis en vrijblijvend is. Hierna ontvangt u een e-mail met verschillende bus offertes die voldoen aan uw eisen. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de aanbiedingen, lettend op welke het meest geschikt is voor uw groepsreis.


Offerte aanvragen vakantiereis Letland