Touringcar huren Kroatië


Offerteaanvraag

Busreizen Kroatië

Wilt u een vakantie of uitstapje met de bus maken naar een Europees land maar bent u er nog niet uit welke de moeite waard is? Kroatië is uitermate geschikt om met een groepsreis te bezoeken vanwege de prachtige natuur, de gezellige, historische steden en het lekkere eten. Tijdens een busreis naar Kroatië kunt u ervoor kiezen om te rijden langs de Adriatische Zee. Hierbij komt u langs diverse mooie locaties, waarbij het de moeite waard is om even de bus uit te stappen. Bij het plaatsje Sibernik liggen de Krka watervallen. Hier kunt u zo een hele dag doorbrengen aangezien het een nationaal park is van maar liefst 110 km2. Als u naar beneden doorrijdt met de touringcar, komt u langs het schiereiland Peljesac. In het zuiden van dit eiland ligt de plaats Ston, waar de imposante Muren van Ston zich bevinden. Dit wordt ook wel de Europese muur van China genoemd.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Games of Thrones

Wilt u een dagtocht of stedentrip naar Kroatië gaan? Kies dan voor een van de plaatsen Dubrovnik of Split. Dubrovnik heeft een gezellig, historisch centrum, waar u een wandeling kunt maken over de stadsmuren. Deze stad is volledig ommuurd en het is in totaal twee kilometer lang. Zitten er in de groep echte Game of Thrones fans? Boek dan een speciale tour en wandel langs verschillende filmlocaties in Dubrovnik. Het middelpunt van het centrum van de stad Split is het Paleis van Diocletianus, wat gebouwd is in Romeinse stijl. Het staat sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Voor de actievelingen in de groep is er een panoramische uitzicht over Split na het beklimmen van de berg Marjan. Om uw stedentrip nog gemakkelijker te maken, kunt u bij Ikwileengoedkopebushuren.be een bus huren inclusief chauffeur. Er zijn verschillende keuzes te maken, wat afhangt van diverse factoren, waaronder de grootte van de groep. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een dubbeldekker bus of minibus. Reist u met een groep van maar liefst 90 personen? Kies dan voor de dubbeldekker bus welke van alle gemakken voorzien is. Zo is er altijd een toilet, airco, geluidsinstallatie en koelkast aanwezig. Gaat u met een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje een weekend naar Kroatië en is de groep niet groter dan 20 man? Dan is de minibus zeer geschikt. Omdat deze bus een stuk compacter is dan bijvoorbeeld de dubbeldekker bus, is het ook geschikt voor ritten in het oude centrum van Dubrovnik of Split.

Marco Polo

De ontdekkingsreiziger Marco Polo is waarschijnlijk bij iedereen wel bekend. Hij is geboren op het Kroatische eiland Korčula, waar u heen kunt varen vanaf het schiereiland Peljesac. Op dit eiland kunt u het geboortehuis van Marco Polo bezoeken, wat tegenwoordig een museum is. Zo kunt u uw reis naar Kroatië cultureel afsluiten. Bent u enthousiast geworden en wilt u een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be? Vul dan nu op de website één keer een offerteformulier in. Hierna krijgt u per e-mail meerder bus offertes die voldoen aan uw gestelde eisen. Zit er een geschikte bus bij? Maak uw keuze en de voorpret van de busreis naar Kroatië kan beginnen!

Offerte aanvragen vakantiereis Kroatië