Touringcar huren Ierland


Offerteaanvraag

Busreizen Ierland

Zoekt u een interessante vakantiebestemming om met een groep te bezoeken? Een plek die in kilometers dichtbij is, maar waar u zich toch ‘helemaal weg’ waant? Dan is een busreis naar Ierland misschien wel wat voor u. Met zijn eeuwenoude cultuur en adembenemende natuur is Ierland het perfecte land voor een vakantie of uitstapje met de bus. Tijdens een dagtocht of stedentrip naar Ierland slentert u het ene moment door de prachtige, historische binnenstad van Dublin, om het volgende moment het waanzinnige landschap van de Ring of Kerry tot u te nemen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De beste manier om te reizen

Met een oppervlakte van bijna 85 duizend vierkante kilometer is Ierland bijna drie keer zo groot als België. Omdat juist de meest afgelegen plekken het bezoeken waard zijn, is Ierland het beste met een gehuurde bus te bereizen. Wanneer u Ierland met het openbaar vervoer wilt doorkruisen, bent u uren langer onderweg dan wanneer u een midibus of minibus voor uw groep huurt. Zo kunt u zoveel mogelijk van het prachtige eiland zien.

De hoogtepunten

Een reis naar Ierland niet compleet zonder een bezoek aan de meest Ierse stad van Ierland: Cork. De stad is omgeven door prachtige groene heuvels en u vindt er de oudste boerenmarkt ter wereld. Ook de St. Anne’s Church en haar luide klokken zijn de moeite waard. Na een stedentrip heeft uw groep misschien wel zin in wat avontuur. Nationaal park Wicklow Mountains, ook wel bekend als ‘de tuin van Ierland’, is hier bij uitstek geschikt voor. Op nog geen 30 kilometer van Dublin kunt u hier eindeloos raften, klimmen, vissen en wandelen. Om de Ierse cultuur te proeven moet u in Galway zijn. Zowel op het gebied van muziek als op het gebied van gastronomie is deze stad een juweeltje. Geniet van de vele getalenteerde straatmuzikanten om vervolgens onder het genot van een Galway-Hooker biertje de traditionele aardappelpannenkoek, de boxty, te proeven. Na Galway kan uw groep zijn ogen uitkijken wanneer u met de bus over de Wild Atlantic Way rijdt. Een onwaarschijnlijk mooie route langs de kust, naar het zuidwesten van Ierland. Vanwege het milde klimaat en de weelderige flora voelt deze regio van Ierland haast Mediterraans aan. Een rondreis door Ierland kunt u het beste afsluiten met een bezoek aan de Cliffs of Moher. Dit zijn prachtige, door erosie getekende kliffen. Het natuurgeweld en de zilte zeewind maken dat mensen op deze plek ultiem tot rust komen. Nog even uitwaaien en genieten van een verfrissende wandeling voor u huiswaarts keert.

Bus huren

Bent u na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Met uw groep een busreis naar Ierland boeken is een fluitje van een cent. U kunt gemakkelijk een touringcar huren via ikwileengoedkopebushuren.be. Hier kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw groep. Per e-mail ontvangt u vervolgens meerdere offertes die voldoen aan uw eisen. Waar wacht u nog op? Laat u verleiden door het even indrukwekkende als mysterieuze Ierland.

Offerte aanvragen vakantiereis Ierland