Touringcar huren Finland


Offerteaanvraag

Busreizen Finland

Staat het magische noorderlicht bewonderen ook op jouw bucketlist? Of heeft u altijd al eens een stedentrip willen maken naar het bruisende Helsinki? Maak dan zeker een busreis naar Finland, waar u verschillende landschappen kan aanschouwen. Finland ligt in Noord-Europa, grenst aan Noorwegen, Zweden, Estland en Rusland en wordt ook wel het land van de duizend meren genoemd. Bent u een liefhebber van architectuur en moderne kunst, dan zal Finland zeker in de smaak vallen. Alleen al in de hoofdstad Helsinki kunt u uren rondlopen en valt er genoeg te bezichtigen. Maak met de tourbus zeker ook een stop in Fins Lapland, dit is het meest noordelijk gelegen gebied in Finland. Maak overdag een sledetocht met husky’s en met een beetje geluk spot u ’s avonds het noorderlicht. Om zeker te zijn dat u niks zal missen van het prachtige Finland, huur dan een bus inclusief chauffeur. De chauffeur zal u van het ene hoogtepunt naar het andere brengen, waardoor u naar huis gaat met onvergetelijke herinneringen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De bruisende hoofdstad van Finland

Wilt u een dagtocht of stedentrip naar Finland maken? Overweeg dan om een bezoek te brengen aan de hoofdstad Helsinki. Een van de bekendste gebouwen die u hier vindt is de neoclassicistische Domkerk, welke door Carl Ludvig Engel werd ontworpen in 1818. De twaalf apostelen staan afgebeeld op het dak en u kunt het gebouw ook van binnen bewonderen. Het is een Griekse kruiskerk met gouden kroonluchters ter decoratie. Aan de zuidkust van Finland ligt de Finse Golf, waar tegenover de hoofdstad van Estland ligt: Tallinn. In deze haven spot u diverse cruiseschepen, veerboten en jachten. Daarnaast is het hier gezellig met een dagelijkse markt en straatartiesten. Maakt u een langere vakantie of uitstapje met de bus? Rijd dan met de tourbus langs het dorpje Inari. Het is een prachtig gebied om te wandelen en daarnaast leert u hier het Lapse Sami-volk kennen. Dit is het oudste inheemse volk van Europa en ze hebben een eigen cultuur, taal en parlement. Een bezoekje aan het Siida-museum is zeker de moeite waard. Hier ervaart u hoe het Sami-volk leeft en kunt u de houten hutten en rendiersledes bekijken.

Rendierherders in Kilpisjärvi

In Vaals zit het bekende drielandenpunt waar België, Nederland en Duitsland samenkomen. Ook Finland heeft een plek waar u in drie minuten Finland, Zweden en Noorwegen kunt bezoeken: Kilpisjärv. Hier in de buurt vindt u het hoogste punt van Finland en wie weet loopt u een rendierherder tegen het lijf.

Bent u enthousiast geworden over een busreis naar Finland maar twijfelt u nog over de opties? U kunt onder andere een dubbeldekkerbus of minibus huren bij ons. Maar ook een touringcar huren via Ikwileengoedkopebushuren.be valt onder de mogelijkheden. Afhankelijk van de groepsgrootte en andere eisen bieden wij u graag een mooie aanbieding aan. Vul hiervoor eenmalig, gratis en geheel vrijblijvend een offerteformulier in, waarna u per e-mail verschillende offertes ontvangt. Hierna kunt u zelf een keus maken uit de opties en uw reis naar het prachtige Finland kan beginnen!

Offerte aanvragen vakantiereis Finland