Touringcar huren Engeland


Offerteaanvraag

Busreizen Engeland

Wilt u er graag even tussenuit om tot rust te komen? Dan kan een dagtocht of stedentrip naar Engeland iets voor u zijn. Op uw reis kunt u van de cultuur, de natuur, maar ook van prachtige bezienswaardigheden genieten. Waar u ook besluit heen te gaan het zal sowieso een onvergetelijke reis worden!

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

Wat kunt u allemaal gaan bezichtigen?

Wat u allemaal gaat beleven ligt er natuurlijk aan naar welke stad u heen wilt. Om u een paar ideeën te geven zullen we u een paar voorbeelden geven.

Het grootste bewoonde kasteel ter wereld

Wilt u graag een prachtig kasteel bewonderen met adembenemende tuinen en oogverblindend interieur? Dan is Windsor Castle een daguitstap voor u. Dit mooie kasteel is vandaag de dag nog steeds bewoond door de Engelse Royals. Hiermee is Windsor Castle het grootste kasteel die nog steeds bewoond is. Dit mooie kasteel is gelegen net buiten London en hierdoor makkelijk te bezoeken als daguitstap.

Een groot mysterie

Een eeuwenoud mysterie waarvan we nog steeds niet goed weten waarom ze dit monument gebouwd hebben. We hebben het nu natuurlijk over Stonehenge. Het prachtige werk van veel gestapelde stenen die in 2300 voor Christus gemaakt is. De archeologen hebben nog steeds zoveel vragen over dit monument en dit maakt dit monument zo mysterieus.

Een stad met een Romeinse geschiedenis

Spreken thermale baden en witte façades u aan? Dan is de Oud-Romeinse stad Bath iets voor u. Deze stad was namelijk vroeger in de handen van de Romeinen. Dit is ook te zien aan de gebouwen die u daar kunt bewonderen. Lang geleden was deze pracht alleen voorbehouden voor de rijke mensen, maar vandaag de dag kan iedereen deze magische stad bezoeken.

Wat zijn de voordelen van groepsreizen?

Wilt u graag een vakantie of uitstapje met de bus maken? Dat is fantastisch nieuws, want groepsreizen hebben heel veel voordelen. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Lees dan vooral verder!

Het is voordeliger

Wanneer u met een groepsreis kunt u de reiskosten delen door het aantal personen wat meegaat op de reis. Hierdoor komt u voordeliger uit mocht u het vergelijken met een reis die u alleen met een auto maakt.

Geen bob nodig

Vindt u het vervelend om iemand aan te wijzen als bob? Geen zorgen. Tijdens een groepsreis hoeft dit niet, want de chauffeur is de bob.

Minder stress

De route plannen, een oog op de weg houden, zorgen dat er genoeg benzine is … Dit zorgt allemaal voor stress. Gelukkig heeft u hier geen last tijdens een groepsreis. Deze zorgen liggen dan namelijk bij de chauffeur. Zo kan iedereen zorgeloos van zijn vakantie of uitstap genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Zoekt u vervoer voor uw vakantie of dagtrip? Zoek dan niet verder, want u kunt een touringcar huren via ikwileengoedkopebushuren.be. Wilt u een midibus of minibus wij hebben het allemaal. U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van uw wensen die u in het offerteformulier invult sturen wij u meerdere opties per email.

Offerte aanvragen vakantiereis Engeland