Touringcar huren Albanië met chauffeur


Offerteaanvraag

Busreizen Albanië

Op nog geen 2000 kilometer van Antwerpen ligt het prachtige Albanië. Een land dat tot 1992 was afgesloten van de buitenwereld maar sindsdien is uitgegroeid tot de ideale, zonnige vakantiebestemming. Albanië is vanwege zijn ligging aan de Adriatische Zee, indrukwekkende natuur en interessante steden, een land met vele hoogtepunten. Omdat het openbaar vervoer in Albanië nog in de kinderschoenen staat, is het land het beste per bus te verkennen. Met een gehuurde touringcar of minibus verplaatst uw groep zich met gemak door Albanië en mist u geen enkele van de vele hoogtepunten.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De hoogtepunten

De volgende plekken mogen niet ontbreken wanneer u een rondreis maakt door Albanië. Om te beginnen Butrint. Een dagtocht of stedentrip naar Albanië is niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende opgravingen van deze stad. In Butrint kunt u uren ronddartelen tussen de resten van Byzantijnse kerken, Romeinse amfitheaters en middeleeuwse forten. Na een dagje cultuur snuiven in Butrint, kunt u in Blue Eye genieten van de ongerepte natuur van Albanië. Blue Eye is een wilde waterbron die niet voor niets deze naam draagt. Met zijn helderblauwe water, omgeven door prachtig groen, is Blue Eye bijna onaards mooi. De bron is niet voor niets voor velen het hoogtepunt van hun busreis naar Albanië. Blue Eye is met het openbaar vervoer lastig te bereiken, maar is als vakantie of uitstapje met de bus prima te doen. Voor een stevige wandeling kunt u het beste naar de omgeving van Theth in de Albanese Alpen afreizen. Hier kunt u prachtig wandelen tussen de spitse toppen van het kalkgebergte. In de bergen rijdt een bus soms slechts eenmaal per week, een touringcar huren via ikwileengoedkopebushuren.be is daarom geen slecht idee wanneer u een bezoek aan Theth wilt brengen. Wanneer u na het cultuur snuiven in Butrint en het wandelen in Theth behoefte heeft aan wat ontspanning, kunt u naar de Albanese rivièra afreizen. De stad Saranda is de perfecte uitvalsbasis om de heerlijke stranden van Albanië te verkennen. Vanuit hier kunt u ook een uitstapje maken naar Gjirokaster. Gjirokaster is een prachtig bergstadje vol eeuwenoude, Ottomaanse huizen. Niet voor niets staat deze eeuwenoude stad op de Unesco Werelderfgoedlijst. Een bezoek vanuit Saranda aan Gjirokaster is daarom ideaal voor de vakantiegangers die op het strand snel verveeld raken.

Bus huren

Een dubbeldekkerbus, touringcar of minibus huren is zo gedaan. Op onze website ikwileengoedkopebushuren.be kunt u eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van een bus. U vult een keer een offerteformulier in, waarna u per e-mail meerdere bus offertes zult ontvangen die voldoen aan uw eisen. Voor u het weet, bent u al onderweg naar Albanië waar u de ene dag ligt te baden in de geothermische bronnen om de volgende dag te raften op een van de vele, wilde rivieren. Met de bus reist u met het grootste gemak en comfort door Albanië, en mist u geen enkel hoogtepunt van dit indrukwekkende land.