Bus huren carnaval Oost-Vlaanderen


Offerteaanvraag

Bus verhuur carnaval Oost-Vlaanderen

Sinds de late middeleeuwen wordt carnaval al gevierd in België. Carnaval vindt veelal plaats op zondag en maandag, maar in sommige steden gaan ze door met feesten tot woensdag. Traditiegetrouw wordt er elk jaar Prins Carnaval gekozen, wie macht krijgt over de stad. Als u jaarlijks carnaval viert, bent u vast al op de hoogte over alle ins en outs van carnaval. In diverse steden in Oost-Vlaanderen wordt carnaval uitbundig gevierd. Wilt u een bus huren carnaval Oost-Vlaanderen, dan bent u bij Ikwileengoedkopebushuren.be aan het juist adres. Reist u met de touringcar af naar een van de gezelligste steden tijdens carnaval, zoals Aalst, Dendermonde, Ninove of Ledeberg? Gaat u carnavallen met vrienden, collega’s of familie? Door een touringcar bij ons te huren kunt u gezellig met de hele groep naar een plaats naar keuze afreizen.

Hoe regelt u snel busvervoer?

Vul bovenstaand bus offerte aanvraag formulier in

Wij sturen uw aanvraag door naar meerdere onafhankelijke vervoersmaatschappijen

U ontvangt per e-mail de scherpste offertes geheel vrijblijvend

De grootste carnavalsevenementen

Wie van carnavallen houdt, moet bij het bekendste en grootste carnavalsevenement in België geweest zijn. Dit vindt plaats in Aalst en het begint drie dagen voor aswoensdag. Naar de zondagstoet, het hoogtepunt van het evenement, komen jaarlijks zo’n 9000 mensen. Tijdens het carnaval in Aalst is er een optocht waar ongeveer 70 wagens aan mee doen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod, zowel uit het binnen- als buitenland. In de Belgische plaats Dendermonde wordt al heel lang carnaval gevierd. De zogenoemde cavalcade rijdt op zondag door de stad en er doen zowel Dendermondse groepen mee als groepen van daarbuiten. Tijdens carnaval in Dendermonde worden verschillende gebeurtenissen gehekeld gedurende de optocht, zowel nationale, provinciale als lokale. In de stad Ninove staan twee carnavalsmonumenten, het Dingsken en het Wortelmanneken. Tijdens het carnaval in deze stad worden er verscheidene activiteiten gehouden, onder andere een kindercarnavalstoet en de ‘Roze Zondagstrein’ (de traditionele optocht). Naast het vieren van carnaval staat er ook een kermis, wat geschikt is voor jong en oud. Ledeberg, de deelgemeente van de stad Gent, viert jaarlijks een echt volks carnaval feest. Het is dan ook voor de organisatie erg belangrijk om dit volkse gevoel en de gezelligheid die dit met zich meebrengt te behouden.

Met de partybus naar Aalst

Wilt u samen met een groep vrienden gaan carnavallen in België, maar hebben jullie nog vervoer nodig? Bij Ikwileengoedkopebushuren.be is er een divers aanbod aan bussen, met allemaal verschillende faciliteiten. Als u met een grote groep vrienden reist, is het voordeliger en beter voor het milieu om te kiezen voor een touringcar. Zo hoeven er niet meerdere auto’s ingezet te worden en wordt u op locatie opgehaald. U kunt met uw vrienden samen vervoer regelen naar carnaval in Ninove, huur een partybus voor carnaval in Aalst of ga met touringcar naar Ledeberg om carnaval te vieren. Bent u enthousiast geworden om te carnavallen in Oost-Vlaanderen én een bus bij ons te huren? Vul éénmalig het bus offerte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere bus offertes. Het aanvragen hiervan is gratis en het wordt volledig afgestemd op uw eisenpakket. Na het ontvangen van de offertes per e-mail, kunt u zelf een keus maken uit de verschillende aanbiedingen.

Offerte aanvragen carnaval bus huren Oost-Vlaanderen